Nederlands

Maatwerk oplossingen

img1.jpg

Database Beheer

VCA Databeheer en -advies

De hoeveelheid data groeit enorm. Gegevens moeten eenvoudig kunnen worden opgeslagen en makkelijk kunnen worden opgezocht. Efficiënt databeheer betekent dat wij bij DMLS actief  kijken naar de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en de performance die past bij uw organisatie. Door de unieke combinatie van het menselijke en automatische aspect kunt u altijd rekenen op onze flexibiliteit en betrokkenheid.

Deze dienstverlening is vooral (maar niet uitsluitend) gericht op (petro) chemische bedrijven en VCA-gecertificeerde bedrijven.


Uitgebreid leveranciersnetwerk

Onze medewerkers fungeren als eerste aanspreekpunt voor de gebruikers van uw database. Dit ontlast uw organisatie, zodat u zich kunt richten op uw core business activiteiten. De standaard verzoeken, die (nog) niet automatisch worden afgehandeld, zullen door onze medewerkers worden verwerkt. Alleen de bijzondere zorgverzoeken komen bij u terecht.

 

Bij het opzetten of (her)inrichten van uw database kunnen wij u goed van advies voorzien. Wij beschikken over een ruim netwerk van softwareleveranciers die geschikt kunnen zijn voor uw databeheer. Zo zijn wij de drijvende kracht achter:

  • BBE’s inschrijvingstool voor trainingen
  • I-TEM’s databases voor toetsvragen
  • De OTS simulatiesoftware