Maatwerk oplossingen

img1.jpg

Dienstverlenging

ICT
Volgens ons is een goede inrichting van uw ICT de ruggengraat van uw organisatie. Wij ondersteunen uw organisatie met passende oplossingen op dit gebied, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. Door de ervaringen met uiteenlopende klanten zijn wij in staat ook de complexere vraagstukken op te lossen. Indien gewenst kunnen wij uw bedrijf volledig ontzorgen op het vlak van ICT.

Database beheer
De hoeveelheid digitale data groeit enorm. DMLS helpt uw databases efficiënt te beheren met behoud van de data-integriteit. Uieraard zijn veel van deze activiteiten geautomatiseerd, met in achtneming van de juiste controles die voor de betrouwbaarheid van belang zijn. Door de unieke combinatie van het menselijke en het automatische kunt u steeds rekenen op onze flexibiliteit en betrokkenheid!

Drukwerkontwikkeling & productie
In samenwerking met u als opdrachtgever is DMLS in staat om drukwerk te ontwikkelen met een herkenbare huisstijl en een inhoudelijke afstemming op uw doelgroep. Waar gewenst kunnen we meedenken over ondersteunende producten. Daarmee kan uw boodschap op meerdere manieren worden uitgedragen. Een portfolio van samenhangende producten leidt tot een beter begrip bij de eindgebruiker.

Distributie drukwerk & IT-hardware
DMLS verzorgt desgewenst de logistiek van het drukwerk dat bij ons ontwikkeld en/of geproduceerd is. Wij nemen dan de zorg op ons voor zaken als opslag, verkoop, facturatie en distributie van het product. We zijn ook in staat u te adviseren over slimme inkoop en mogelijkheden om uw ontwikkelkosten terug te verdienen. Wij houden constant in de gaten dat er op tijd en binnen budget wordt gehandeld.

Bestellingen die u bij DMLS plaatst in het kader van de ICT-dienstverlening worden op een zelfde professionele wijze behandeld en bij u afgeleverd volgens afspraak met één van onze collega's.

  •  

  • Databeheer Lorem

    Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

  • Webshop

    Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.